Mer boenden i Svärdsjöbygden

Privata boenden

I Svärdsjöbygden kan du hitta en rad fina boenden att hyra för en kortare eller längre tid. Här är några. 

Airbnb

Linghed - Timmerhuset vid Svärdsjön

Boende med trädgård & brygga / strand är en perfekt plats för en avkopplande och rolig vistelse vid Svärdsjön. Med både natursköna omgivningar och bekvämligheter som eldstad, bastu samt uppbäddade sängar i tre sovrum kommer boendet säkert att ge en minnesvärd upplevelse för alla er som bor där.

Airbnb

Sveden - Nyrenoverat gårdshus

Populärt boende i lantlig miljö i byn Sveden 1 km från tätorten Svärdsjö/ Borgärdet med ICA Supermarket, restauranger och butiker. Fin utsikt över Borängetsjön. Nyrenoverat gårdshus på 74 kvm i två våningar med liten hall, kök, bad och Tv-rum på nedre plan. Öppet sovloft med två enkelbäddar 90x200 samt litet sovrum med en dubbelsäng 180x200. 

Airbnb

Sveden - Autentiskt renoverat timmerhus i lantlig miljö

Välkommen till vårt timmerhus i två våningar från 1800-talet, som tillsammans med härbren bildar vår kringbyggda dalagård. Gården ligger naturskönt med utsikt över Borängetsjön och skogen in på knutarna. Sveden är en utmärkt utgångpunkt för konst-, kultur-, natur- och sportupplevelser och inte mindre än 65 utflykter och sevärdheter finns i Svärdsjö. Falun nås på 20 min